ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

«СВІТ ЧЕКАЄ КРИЛАТИХ»: ПРОВЕДЕНО НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР

Дата: 02.06.2022 16:44
Кількість переглядів: 275

Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО 01 червня 2022 року відбувся вебінар «Вибираємо Освітні програми НУШ» для вчителів початкових класів та вчителів, які працюватимуть у 5 класах у 2022/2023 навчальному році Сумської області.

Відомо, що для початкової школи існує кілька програм: дві Типові освітні програми: НУШ-1 і НУШ-2 та п'ять авторських Освітніх програм, які рекомендовано Міністерством освіти та науки України.

У заході взяла участь консультант центру Олена Бикова та 26 педагогів закладів загальної середньої освіти.

Вебінар розпочав Олег Топузов, віце-президент Національної академії педагогічних наук України, директор Інституту педагогіки НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, який повідомив про історію розробки, апробацію та результати Освітньої програми «Світ чекає крилатих».

Цимбалару Анжеліка Дмитрівна, завідувач відділу початкової освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук презентувала авторську Освітню програму «Світ чекає крилатих», навчально-дидактичне забезпечення реалізації програми та дала вичерпні відповіді на запитання вчителів.

Результати апробації Освітньої програми показали якісно новий рівень організації навчання у нерозривній єдності з виховним процесом, що обумовлено реаліями життя сучасного суспільства, особливо під час організації дистанційної форми навчання.

Освітня програма передбачає забезпечення принципу наступності між початковою і базовою школою.

Додаткова інформація за лінком https://svitchekaiekrylatykh.com/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь