A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Дата: 01.07.2022 10:50
Кількість переглядів: 185

Наказом Мінреінтеграції  Путивльська громада віднесена до зони бойових дій. Зазначений перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних військових адміністрацій.

Не перший місяць територія нашої держави піддається ракетним обстрілам. Страшні трагедії відбуваються саме там, де є скупчення людей.

Путивльська міська рада вкотре наголошує: якщо є сигнал попередження про тривогу на території області або району, пройдіть до укриттів або безпечного місця. Не створюйте масові зібрання. Це збереже життя.

Наша громада знаходиться на кордоні з російською федерацією. Можливі артобстріли з ворожої території, попередження про які ми не маємо. Може, просто не вистачити часу, щоб врятуватися. Не будьте безпечними.

Цьогоріч купальний сезон на території Сумської області не розпочато. На вулиці спекотно, хочеться відвідати водойми. Ставтеся до таких моментів з розумінням: не збирайтеся великими компаніями, тим паче з дітьми.

Прохання до батьків: розказуйте дітям про заходи безпеки в період воєнного стану, ви несете за них відповідальність. Не залишайте їх на довгий час без нагляду.

Не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку.

Усе буде Україна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь