ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНУЙ БАТЬКА СВОГО

Дата: 17.06.2022 17:04
Кількість переглядів: 64

Наші батьки найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є в нас, і сумно, коли залишають.

Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня згідно з Указом Президента України.    Батьківщина від слова – Батько, вона в нас одна, як і батько – один. Бути батьком – це не тільки велика відповідальність, а й велике щастя. Сім'я – одна з найважливіших цінностей у житті людини. Батько назавжди залишає відбиток у дитячому серці, тож нехай той відбиток буде добрим. Даваймо не пошкодуємо сказати добре слово батькові, ніжно обійняти маму й запропонувати їм свою допомогу

Публічна бібліотека пропонує підбір тематичних видань про сучасне  батьківське виховання, про  батьківство та про  роль батька в сім`ї. Тож вітаємо всіх татусів зі святом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь