A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 16.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 197

Забезпечення прав дітей в умовах воєнного стану потребує об’єднання зусиль великої кількості організацій та установ, тим більше, що в останні місяці з’явилася значна кількість нових документів, які регулюють їх дії, як і дії батьків, інших родичів, піклувальників тощо.

Завідувачем сектору Путивльського бюро правової допомоги Тетяною СЄЛІНОЮ спільно з волонтером бюро Георгієм Шатіліним та працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради проведений круглий стіл на тему «Захист прав дітей на період воєнного стану».

Учасниками заходу було наголошено на тому, що в умовах війни діти менше захищені від насильства, порушуються їх права на життя та здоров’я, на виховання обома батьками, права на освіту, громадянство, на розвиток особистості, право на турботу й захист та інші.

Також під час роботи круглого столу обговорили, низку нормативно-правових актів, які були прийняті останнім часом Верховною Радою та Урядом України та які покликані захистити права дитини на період воєнного або надзвичайного стану.

Учасники зустрічі досягли домовленості щодо подальшої співпраці та налагодження взаємодії задля вирішення проблем із дотриманням прав дітей, надання їм необхідної допомоги не тільки в умовах війни, а й у післявоєнний період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь