A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Дата: 31.05.2022 10:04
Кількість переглядів: 180

Останнім часом у мережі «Фейсбук» з’являється багато дописів з приваду роботи нашого відділу. Вважаю ці дописи, навіть негативні, як зацікавленість жителів з покращення роботи нашого відділу.

Видалення зелених насаджень, зріз аварійних, фаутних дерев суворо регламентується на законодавчому рівні. Для зрізу дерев необхідно:

1. Заява мешканців або керівника балансоутримувача цих насаджень.

2. Згідно з заявою комісія проводить обстеження аварійних дерев зі складанням акту на видалення. У складі комісії обов’язкова участь представника Державної екологічної інспекції. Для цього за запитом нашого відділу обласна екологічна інспекція надає свого представника.

3. Акт на видалення затверджується рішенням виконавчого комітету.

4. Згідно з рішенням виконавчого комітету наш відділ у межах виділених для цього коштів, укладає угоду з підприємствами, які спеціалізуються на лісозаготівельних послугах і видаємо ордер на видалення зелених насаджень.

Зразу хочемо відзначити, що в ситуації зі зрізом дерев у с.Пруди вся процедура дотримана.

До речі, рішення про зріз цих дерев було прийнято і зараз, і ще кілька років тому, тоді ще Сафонівською сільською радою. Дерева там дійсно аварійні. Постійно вони загрожують безпеці мешканців. При буревії кілька тижнів тому сталося пошкодження кількох дерев, з нахилом на будівлю ФАП. Також вчора частина дерева обірвалася і пошкодила покрівлю (наслідки зразу ліквідовані). Аварійність дерев підтверджується фотоматеріалами. Пні трухляві й мають тенденцію до пошкодження.

У зв’язку з небувалим резонансом цього питання, нами прийнято рішення зрізати тільки вісім дерев. Тих, які дійсно загрожують небезпеці на дитячому майданчику та загрожують покрівлі будівлі ФАП. Інші 14 дерев на даний час зрізати не будемо. Але проблема там не зникла, дерева загрожують впасти і перекрити дорогу, і тоді будемо мати намір для ліквідації наслідків запросити «гнівних дописувачів».

Усі дрова, які ми отримали від спилювання цих дерев, будуть використані для опалювання міської лікарні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь