A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШТАБ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ

Дата: 16.05.2022 14:56
Кількість переглядів: 206

16 травня продовжилася видача державних продовольчих наборів. За день їх отримали 87 мешканців пільгових категорій, а саме - сім’ї, які виховують дитину з інвалідністю, дітей-сиріт, багатодітні та малозабезпечені сім`ї, внутрішньо переміщені особи та люди з інвалідністю.

З 17 травня розпочинаємо видачу продуктових наборів особам, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості як безробітні та не отримують виплату допомоги по безробіттю або мають право на її виплату в мінімальному розмірі (1000 грн.), згідно зі списком, наданим службою зайнятості.

Продовольчі набори видаються за наявностю оригіналів документів, які підсвічують особу людини та її належність до пільгової категорії. Якщо людина має декілька статусів, то буде надаватися продовольчий набір лише за одним з них. Видача відбувається в робочі дні в міському ліцеї № 2 з 9:00 до 16:00.

Звертаємося до тих, хто отримав допомогу з 06 травня по 12 травня: «Ви можете отримати додаткові продукти (4 банки м’сних консервів та 1,5 кг сухого молока). При собі мати пакет або сумку».

Відповіді на запитання стосовно видачі гуманітарної допомоги можна отримати за телефоном (+38) 0958741190 в робочі дні тижня з 8 до 17 години.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь