A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШТАБ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ

Дата: 12.05.2022 17:09
Кількість переглядів: 106

Протягом 12 травня продовжилася видача державних продовольчих наборів. За день їх отримали 411 мешканців пільгових категорій, а саме - сім’ї, які виховують дитину з інвалідністю, дітей-сиріт, багатодітні та малозабезпечені сім'ї, внутрішньо переміщені особи та люди з інвалідністю.

Нагадуємо, продовольчі набори видаються за наявністю оригіналів документів, які посвічують особу та підтверджують її належність до пільгової категорії. Якщо людина має декілька статусів, то продовольчий набір надається лише за одним з них. Видача відбувається в робочі дні в міському ліцеї № 2 з 9:00 до 16:00.

Для поповнення продовольчих запасів штабом отримано м’ясні консерви і наступного тижня планується надходження сухого молока, які будуть видаватися додатково разом з проднаборами.

Ще раз звертаюся до людей, які вже отримали допомогу: «Не хвилюйтеся, вам також будуть роздані додаткові набори з наступного тижня, про що буде повідомлено у Facebook на сторінці «Путивльська громада».

Відповіді на запитання стосовно видачі гуманітарної допомоги можна отримати за телефоном (+38) 0958741190 в робочі дні тижня з 8 до 17 години.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь