A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У ПУТИВЛІ УСПІШНО АТЕСТУВАЛИСЯ ВИХОВАНЦІ ШКОЛИ КАРАТЕ «САМУРАЙ»

Дата: 21.02.2022 11:32
Кількість переглядів: 394

Минулими вихідними в Путивлі відбулося вражаюче свято спорту, яке пройшло за підтримки Олега ЛАТИ та «Центру активного розвитку  «DODZYO».

Юні каратисти Путивльщини та Глухівщини вдало склали іспити та отримали свої омріяні пояси. Професійний семінар для вихованців школи карате «САМУРАЙ» провели поважні гості, представники Української Федерації Карате ВАДО-КАЙ Сумської Обласної Федерації Карате, Вадим КОЛОМІЄЦЬ – сенсей 5 дан та  Сергій ПАВЛЕНКО – сенсей 2 дан.

Години тренувань не пройшли даремно, за кожним відточеним рухом, кроком і подихом, затамувавшись, спостерігали батьки, вболівальники та прихильники. Тренери «Центру активного розвитку  «DODZYO» доклали неймовірних зусиль, щоб їх вихованці розвивалися, любили спорт і здоровий спосіб життя та здобували позитивні результати.

Хвилююче й трепетно пройшла церемонія нагородження. Попереду в наших каратистів незліченна кількість тренувань, змагань, семінарів та яскравих емоцій. Тож бажаємо юним спортсменам міцного здоров’я, нових досягнень і перемог на шляху до успіху.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь