A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

АФГАНІСТАН БОЛИТЬ У МОЇЙ ДУШІ

Дата: 15.02.2022 14:29
Кількість переглядів: 1353

Таким лейтмотивом вшанували на Путивльщині учасників бойових дій на території інших держав. У сквері інтернаціоналістів покладанням квітів та спогадами відзначили загиблих у тій війні.

У ході зустрічі з воїнами-інтернаціоналістами Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК зазначив у своєму виступі на неоціненному подвигу чоловіків, що брали участь у кривавій війні, засвідчивши глибоку шану та повагу мужності та самовідданості.

Голова Путивльської спілки ветеранів Афганістану «Воїн» Геннадій КОЛТУНОВ побажав побратимам міцного здоров’я та мирного неба. Почесні грамоти за багаторічну плідну співпрацю, всебічну підтримку, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну участь у житті Путивльської спілки ветеранів Афганістану отримали Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, колектив комунального закладу «Путивльський будинок культури» Путивльської міської ради, Юрій СИДОРУК і Галина САЗОНОВА.

Юрій ЯЦИНА, начальник третього відділу Конотопського РТЦК та СП, підполковник, подякував воїнам-інтернаціоналістам, побажав добра, миру і міцного здоров’я. Юрій Ігорович запропонував завтра, 16 лютого, приєднатися до акції єднання.

Під час урочистостей згадали поіменно земляків, які не повернулися живими з війни в Афганістані, ушанувавши їх пам’ять хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь