ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГРОМАДИ КОНОТОПЩИНИ МАЮТЬ ТРИМАТИ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ І РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ, - ОЛЕКСАНДР БОБРОВИЦЬКИЙ

Дата: 10.02.2022 10:31
Кількість переглядів: 472

«Ми запросили керівників усіх громад Конотопського району для того, щоб спільно обговорити життєвоважливі питання безпеки та розвитку територій», - звернувся до присутніх очільник Конотопського району Олександр БОБРОВИЦЬКИЙ.

Під час конструктивного діалогу учасники зустрічі обговорили ймовірні шляхи стосовно механізму надання фінансової допомоги пункту постійної дислокації 151 батальйону територіальної оборони, що розташований у м.Конотоп.

«Громади мають допомагати підрозділам територіальної оборони – таке завдання перед нами поставив очільник Сумщини Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. Тому, ми спільно повинні зробити умови, у яких перебувають наші захисники, були кращими. Це наша відповідальність і наша необхідність», - звернувся Олександр БОБРОВИЦЬКИЙ.

«У жодному випадку не потрібно знижувати темпи вакцинації проти COVID-19 та дотримання карантинних вимог, адже вірус мутує і як він себе покаже через деякий час – остаточно не відомо нікому», - підкреслив керівник Конотопщини.

Також Олександр БОБРОВИЦЬКИЙ заслухав думку голів територіальних громад щодо розширення територій природно-заповідного фонду та створення заказників місцевого значення, інвентаризації безгосподарських свердловин, що знаходяться на території ОТГ.

«Я всім дякую за зустріч, особисто прикладу максимум зусиль для вирішення питань, що турбують наші громади, і сподіваюся на наш конструктивний діалог у подальшому задля вирішення життєвоважливих питань, від яких залежить і безпека, і подальший розвиток Конотопщини», - наприкінці резюмував Олександр БОБРОВИЦЬКИЙ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь