A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗМІНА МІСЦЯ РЕЄСТРАЦІЇ, ОПИТУВАННЯ, ШЕРИНГ ТЕХПАСПОРТУ І НЕ ТІЛЬКИ

Дата: 08.02.2022 16:38
Кількість переглядів: 466

Міністерство цифрової трансформації України презентувало нові послуги в Дії. Під час Diia Summit презентовано нові послуги в застосунку та на порталі Дія, які дозволять українцям заощаджувати ще менше часу, грошей та нервів:

Зміна місця реєстрації тепер доступна по всій Україні. Віднині кожен без жодних папірців і черг просто може вказати адресу, за якою планує проживати, через застосунок або на порталі Дія.

Довідка про несудимість. Отримати цю довідку можна буде у декілька кліків, не використовуючи послуги посередників.

Шеринг техпаспорту. У декілька кліків ви можете пошерити техпаспорт у застосунку із близькою людиною, яка користується вашим авто.

Опитування. Це дасть можливість для спілкування держави з українцями та принесе цінний зворотній зв’язок. Опитування допоможуть органам влади дізнатися думку суспільства з того чи іншого приводу.

Автоматична реєстрація будівництва. Раніше його можна було отримати на порталі Дія, але чекати розгляду протягом 10 робочих днів. Відтепер послуга надається автоматично, а результат замовник отримує одразу.

Е-грошова допомога ВПО без зміни даних. Тепер замість того, щоб ходити до чиновників та приносити теку тих самих паперів – можна за кілька хвилин отримати послугу на порталі Дія.

Нині вже більше 14 млн українців користуються зручними продуктами в Дії. Завдяки цифровим сервісам ми щодня доводимо, що держава може бути зрозумілою та комфортною у спілкуванні з людьми.

Нагадаємо також, що в Дії функціонує вже чимало послуг і у сфері діджитал-юстиції. Зокрема, можна:

онлайн подати документи для державної реєстрації ФОП. При цьому реєстрація ФОП відбувається автоматично, без участі державного реєстратора. Процес відкриття ФОП скоротився з 30 до 3 етапів, а кількість полів для заповнення з 58 – до 10. Зараз заповнення форми займає лише 10-15 хвилин. Вся інформація проходить автоматичну перевірку усього за кілька секунд, без участі людей. Це робить реєстрацію бізнесу в Україні однією із найшвидших у світі. Без бюрократії та зайвих паперів.

отримати довідку на нерухоме майно онлайн. Довідка необхідна для перевірки права на житло чи земельну ділянку, власників та співвласників, наявності вашого майна в реєстрах.

зареєструвати Товариство з обмеженою відповідальністю на підставі модельного статуту.

дізнатись інформацію щодо наявності у вас штрафів та боргів за виконавчими провадженнями і одразу ж сплатити їх в онлайн-режимі.

зареєструвати народження дитини та отримати комплексну послугу єМалятко онлайн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь