A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КНИГИ ПРО ТРАГІЧНІ СТОРІНКИ УКРАЇНСЬКОЇ ІСТОРІЇ

Дата: 04.02.2022 15:23
Кількість переглядів: 163

Нещодавно  бібліотечний  фонд нашої публічної бібліотеки поповнився цілим рядом видань  від  Українського інституту національної пам`яті, Національного музею та Міжнародної асоціації дослідників Голодомору-геноциду, які ми отримали через приватного підприємця Олену Герасименко. 

Книги  розповідають про трагічні сторінки української історії: голодомор 1932-1933 років, гітлерівську окупацію на території України в 1941-1944 роках, страшні події голокосту під час другої світової війни тощо. Ці книги несуть величезний масив обєктивної інформації, що базується на рідкісних документах і споминах очевидців тих страшних подій. Заслуговують на увагу зацікавлених читачів і підбірка книг, присвячених ще одній складній темі: боротьбі представників комуністичної ідеології, так званих «воїнствующих атеїстів» із служителями православного християнства та іншими релігійними культами на теренах України.

Словом, це книжкове поповнення більш широко і змістовно розкриває тернисті шляхи у процесі розбудови нашої держави. З повною упевненістю можемо сказати, що згадані книги заслуговують на увагу читачів.

 Щиро дякуємо від  колективу  бібліотеки та наших читачів.

Залишається лише додати, що цю цікаву підбірку книг нам люб’язно подарували працівники краєзнавчого музею м. Васильків Київської області. Щиро дякуємо за подарунок, особиста подяка приватному підприємцю Герасименко Олені Григоріївні за увагу і підтримку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь