A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ, СПОРТУ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

Дата: 01.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 110

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради оголошує конкурс на посади директорів  комунальних закладів «Путивльський будинок культури» Путивльської міської ради Сумської області та «Путивльська публічна бібліотека» Путивльської міської ради Сумської області.

 

УМОВИ проведення конкурсу:

        Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії виконавчого комітету Путивльської міської ради такі документи:

1) заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

3) копія документа, що посвідчує особу;

4) копії документів про вищу освіту;

5) два рекомендаційні листи довільної форми;

6) мотиваційний лист довільної форми;

7) документ про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою (документ про  повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови  відповідно до цього закону).

Зазначені документи подаються особисто або надсилаються на поштову та електронну адреси відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради у встановлений строк.

Перелік документів є вичерпним.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів конкурсна комісія оприлюднює подані кандидатами документи на офіційному сайті Путивльської міської ради відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради (kyltura_putivl@ukr.net), які передаються конкурсній комісії.

Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

ОСНОВНІ ВИМОГИ до претендентів/кандидатів на заміщення вакантної  посади:

- наявність громадянства України;

- наявність вищої освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра або спеціаліста.

- стаж роботи у сфері культури не менше трьох роківдосвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років.

- знання чинного законодавства про службу в органах місцевого самоврядування, з питань місцевого самоврядування, Конституції України, про запобігання корупції, з питань галузі культури.

- вільне володіння державною мовою (документ про  повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови  відповідно до цього закону).

-впевнене володіння основними принципами роботи на комп'ютері та відповідними програмними засобами.

Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) є близькою особою або членом сім’ї керівника органу управління, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.

Документи для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оголошення конкурсу  за адресою: 41500, Сумська область, м. Путивль, вул. Першотравнева, буд. 84 (4 поверх), відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради, електронна адреса:  kyltura_putivl@ukr.net . 

 Телефон для довідок: (05442) 5-13-32.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь