ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЧИТАЄМО УЛЮБЛЕНІ КНИГИ ВГОЛОС

Дата: 01.02.2022 14:47
Кількість переглядів: 155

Напередодні цікавого й доволі молодого свята - Всесвітнього дня читання вголос, який відзначається в першу середу лютого,  в читальній залі зібралося товариство прихильників читання вголос. 

І читачі бібліотеки,  і бібліотекарі    у  «відкритий мікрофон» прочитали своїм рідним, друзям, один одному  поезію чи уривки з улюблених книг. Під час спілкування відверто і щиро ділилися враженнями та думками, стосовно прочитаного і з ностальгією згадували свої перші книжки та свій перший похід до бібліотеки.  Так Антоніна Афанасьєва поділилася власними  роздумами про новітню сучасну літературу, а Володимир Колесник зауважив, що віддає перевагу класиці ХХ століття. «Відкритий мікрофон» було  надано і творчим особистостям.   

Анатолій  Луговський з превеликим задоволенням читав  прозові і поетичні твори зі своєї останньої збірки «Откровение». Для всіх було приємною несподіванкою, коли до заходу  в телефонному режимі приєдналася Галина Нерощина. Вона внесла таку душевну емоційну нотку, прочитавши улюблені гуморески Павла Глазового, лірику Анатолія Луговського і свої оповідання, що присутні і не помітили її відсутність у залі.  Було атмосферно та цікаво.

Запрошуємо всіх бажаючих 2 лютого долучитися до святкування Всесвітнього дня читання вголос разом з нами за допомогою 5-ти простих кроків:

Завітайте до нашої бібліотеки.

Оберіть книжку.

Визначте фрагмент, який би хотіли прочитати вголос.

Прочитайте вголос запланований уривок.

За згодою ми запишемо вас на камеру у «Відкритий мікрофон» і розмістемо  у соціальних мережах під хештегами  #Всесвітній_день_читання_вголос #Читаємовголос

А  хто з різних причин не зможе завітати до нас, радимо почитати улюблені книги вголос вдома разом з дітьми, онуками, друзями, домашніми улюбленцями. Тож приємного вам дозвілля!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь