ГАСТРОНОМІЧНА КУЛЬТУРА УКРАЇНИ
Гастрономічна культура України — самобутнє явище зі своєю історією. Вона поєднує традиції, смаки та регіональні особливості.
Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв був започаткований проєкт «Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону».
Неповторний колорит та образ рецептур нашого регіону яскраво представили працівники клубних закладів Путивльщини .
За презентацію технології приготування страв дипломами нагороджені учасники проєкту:
Любов Сисоєва, Любов Сліпухіна «Гречані млинці зі смаженою цибулею», село Бобине;
Ганна Овчарова, Олександра Ткачова «Твердий сир у домашніх умовах», село Скуносове;
Катерина Кадуріна, Юлія Зима «Сало у цибулевому лушпинні», село Руднєве;
Галина Сурова, Антоніна Перерва «Домашня ряжанка», село Волокитине.
Вітаємо з почесними нагородами та чекаємо на нові смачні, самобутні страви.