A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕ БАЖАЮЧІ МОЖУТЬ ОЗНАЙОМИТИСЯ З УСІМ ОБСЯГОМ, А ГОЛОВНЕ ТОЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ПИТАНЬ РРО/ПРРО?

Дата: 28.01.2022 11:45
Кількість переглядів: 128

Провідні фахівці Головного управління ДПС у Сумській області на всіх рівнях, використовуючи всі можливі засоби комунікації продовжують проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів про новації у законодавстві щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій. Ця робота стояла на  порядку денному  впродовж 2020 та 2021 років, і залишається головною темою у 2022 році.

На рівні державних податкових інспекцій (центрів обслуговування платників податків), а саме: Сумської, Конотопської, Роменської, Шосткинської та Охтирської ДПІ, створені окремі робочі місця для проведення щоденних практикумів-тренінгів з платниками податків щодо реєстрації ПРРО за попереднім записом.

Звернувшись до податкових інспекцій суб’єкти господарювання отримають кваліфіковані практичні поради фахівців щодо встановлення та налагодження відповідного програмного забезпечення та зможуть безпосередньо в податковій завантажити ПРРО.

Варто взяти до уваги, що платники, які бажають встановити ПРРО обов’язково повинні мати електронні ключі та пристрій, на який встановлюється ПРРО – телефон/планшет з USB-шнуром до нього або ноутбук. Програми встановлюються на ОС Windows та Android.

Вся актуальна інформація є на вебпорталі Державної податкової служби України де можна ознайомитися з відповіддю на всі питання https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь