A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАВЕДІТЬ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ПРИКЛАДИ КОЛИ ЗРОЗУМІЛО, ЩО БІЗНЕС УХИЛЯЄТЬСЯ ВІД ОПОДАТКУВАННЯ?

Дата: 28.01.2022 11:41
Кількість переглядів: 158

Дробити великий бізнес на сітку з ФОПів в Україні навчилися вже давно. Ми всі придбаємо щоденно товари у продуктових магазинах. Нам у відкриту видають два чеки з одного терміналу під однією вивіскою торгівельного  закладу, маніпулюючи своїми ж підконтрольними компаніями з ліцензією на алкоголь та сигарети і ФОПами.

Інший приклад. Якщо ми заходимо у магазини де продається електроніка та придбаємо там товар. Так, вам видадуть чек, але чек від ФОПа,  а не фіскальний. Це великий бізнес, великі обсяги продажів, продаж можливо контрабандного товару без обліку та відповідно без оподаткування.

За таких обставин саме споживач зазнає збитків як безпосередньо від неякісної продукції, на яку не поширюється гарантія, так і масу супутніх витрат, таких як ремонт тощо. Споживач не ухиляється від сплати податків коли придбає той чи інший товар. Споживач  платить повну суму покупки з усіма акцизами і ПДВ. Несплата ПДВ і акцизів за контрабандну і контрафактну продукцію відбувається виключно з вини недобросовісного суб’єкта господарювання, який фактично привласнюють різницю в кінцевій ціні товару собі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь