A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІДВИЩЕННЯ ПРАВОВОЇ ОБІЗНАНОСТІ

Дата: 27.01.2022 13:36
Кількість переглядів: 182

Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння злочинів та правопорушень.

У зв’язку з цим завідувач сектору Путивльське бюро правової допомоги Тетяна Сєліна спільно з  працівниками Конотопський РС№1 філії ДУ «Центр пробації» та відділенням соціальної роботи Путивльської міської ради з метою підвищення рівня правової обізнаності осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та які перебувають на обліку в центрі пробації провела семінар на тему «Доступ до безоплатної правової допомоги».

Юристка бюро розповіла про можливість отримати безоплатну правову допомогу, розповіла про діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

 

Також, проінформовала присутніх куди потрібно звернутися, які документи при собі мати, пояснила всі етапи отримання правової допомоги та закликала звертатись до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних з різними моментами життя. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь