A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ПУТИВЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 26.01.2022 10:55
Кількість переглядів: 572

Установа опікується вразливими категоріями населення.

Структура складається з п'яти підрозділів:

- відділення соціальної допомоги вдома;

- відділення денного перебування;

- відділення соціальної роботи;

- відділення натуральної та грошової допомоги;

- відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.

Основною метою діяльності центру є вчасне виявлення осіб та сімей на території громади, що перебувають у складних життєвих обставинах та надання таким особам допомоги та широкого спектру соціальних послуг.

Так, у 2021 році надані соціальні послуги 1716-ти громадянам. Послуги надавались відповідно до індивідуальних потреб та державних стандартів.

На базі Центру отримують послуги 107 дітей та осіб з інвалідністю, ще 63 таких особи отримують соціальну допомогу вдома. Протягом року дітям з інвалідністю надавались безоплатні транспортні послуги (підвезення від місця проживання до місця надання реабілітаційних послуг та у зворотному напрямку). Даною послугою скористалось 9 дітей разом з особами, що їх супроводжували.

У центрі працюють пункт прокату технічних засобів реабілітації, який налічує 65 одиниць засобів реабілітації, пункт прийому та видачі речей, що були у вжитку. Сформована мультидисциплінарна команда . до складу якої входять: соціальний працівник, робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків та перукар. Її головне завдання – надання комплексу соціальних послуг .

Активно діє ”Університет третього віку”, який за час свого існування завоював заслужену повагу серед путивлян. В ньому навчають тому, що допомагає літнім людям почуватися впевненіше та безпечніше у сучасному світі, а саме головне, не втрачати зв'язок зі своїми близькими та рідними.

Установою постійно вживаються заходи щодо покрашення матеріального становища. За рахунок залучення спонсорських коштів ( ССК «Ярославна», ТОВ «Сейм-агро», ФГ«Натон», РПМСКГ «Райсількомунгост» ПП «Шелудякова», ПП «Ковальов», ПП «Палажченко» та інші). Своїми силами проводився косметичний ремонт самої будівлі та кімнат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь