A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОДАТОК НА ДОХОДИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - ГОЛОВНИЙ НАПОВНЮВАЧ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ СУМЩИНИ

Дата: 21.01.2022 10:47
Кількість переглядів: 113

У січні - грудні 2021 року надходження податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів Сумської області склали 5390,5 млн грн, темп росту до аналогічного періоду минулого року складає 119,4 відсотків. Додаткові надходження склали 875,1 млн гривень, - повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Сумській області Олексій Мазуренко.

З метою мобілізації до бюджету додаткових надходжень податку на доходи фізичних осіб на постійній основі проводиться індивідуальна робота з керівниками та головними бухгалтерами підприємств та фізичними особами – підприємцями, які мають випадки виплати заробітної плати нижче законодавчо встановленого рівня, а також з питання підвищення рівня заробітної плати до рівня середньогалузевої та своєчасної її виплати, інформація узагальнюється та направляється до відповідних комісій при органах місцевого самоврядування. А саме, у 2021 році було проведено заслуховування на засіданнях робочих груп та на комісіях при органах місцевого самоврядування 616 керівників підприємств, проведено співбесіди та направлено листи на адреси 400 підприємств.

За результатами проведених спільних дій органів ДПС та органів місцевої влади 994 підприємств підвищили рівень заробітної плати, до Зведеного бюджету додатково надійшло 4249,0 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

Крім того, протягом року були проведені співбесіди та направлено листи 255 ФОП, які допустили випадки виплати заробітної плати найманим працівникам менше мінімальної. За результатами проведеної роботи 244 ФОП підвищили рівень заробітної плати, до Зведеного бюджету додатково надійшло 307,7 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь