A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ

Дата: 21.01.2022 08:41
Кількість переглядів: 701

В історії становлення незалежної України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу.

22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України.  З нагоди цієї важливої історичної дати  в читальній залі бібліотеки організовано історичну книгопанораму «Літопис суверенної держави», де представлена література, що висвітлює найважливіші події в історії України – передумови і причини об’єднавчого процесу, тернистий шлях України до соборності,   її державотворців, видання  про красу і велич українських звичаїв, оберегів та наших державних символів, які в цьому році відзначають своє 30-річчя. Виставка доповнена   плакатами з серії «22 січня День соборності України. В єдності сила»  від українського інституту національної пам’яті».

         Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з виставкою, яка буде супроводжуватися бібліографічним оглядом літератури. Тож вивчаймо власну історію і цінуймо цілісність землі рідної  та її народу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь