A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 20.01.2022 12:57
Кількість переглядів: 815

До розгляду запропоновано 24 питання порядку денного, проєкти рішень попередньо висвітлено на сайті Путивльської міської ради.

Членами виконавчого комітету затверджено графіки особистого та виїзного прийому громадян керівництвом Путивльської громади.

Начальник загального відділу апарату виконавчого комітету Путивльської міської ради Світлана КІДІМЕНКО представила звіти про роботу зі зверненнями громадян та про роботу адмінкомісії за 2021 рік. Світлана Миколаївна вела мову і про квартирний облік при виконавчому комітеті Путивльської міської ради.

План роботи відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради затверджено без обговорення.

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Аліна КРАВЧЕНКО повідомила про виконання плану заходів щодо запобігання і протидії корупції за 2021 рік. Аліна Сергіївна зазначила на ризиках стосовно невиконання зобов'язань з боку посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів Путивльської міської ради.

Людмила СКОРОБОГАТА, начальник відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, повідомила про підсумки зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК наголосив на якісній роботі педагогів навчальних закладів. Посадовець зазначив на продовженні підвищення результативності. Наші діти показують непогані бали в порівнянні із закладами області.

Внесено зміни до рішення про стипендію Путивльського міського голови, додавши ще одну позицію.

Також внесено зміни до рішень виконавчого комітету, що стосуються діяльності медичної галузі Путивльської громади.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури виконавчого комітету Путивльської міської ради Микола МАЗІН доповів про види громадських робіт та створення місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії.

З питань фінансування проінформував начальник фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій САХАРОВ.

Жваво обговорювалося питання про затвердження проєктної документації на будівництво за робочим проєктом «Капітальний ремонт спорткомплексу за адресою: проспект Іоанна Путивльського, 2, в м.Путивль Сумської області (коригування)».

Костянтин Миколайович акцентував, що всі дії з будівництвом та ремонтом об'єктів повинні бути ретельно вивчені.

Юрій РАДІН, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради виносив питання на розгляд стосовно дарування нерухомого майна.

Члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету Октябрської сільської ради.

Путивльський міський голова подякував за плідну працю членам виконавчого комітету.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь