ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬСЬКА ДПІ: СПІВПРАЦЯ З ОТГ - ШЛЯХ ВИРІШЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ОПОДАТКУВАННЯ

Дата: 14.01.2022 11:32
Кількість переглядів: 774

Начальник Путивльської ДПІ Микола ГОЛОВІНСЬКИЙ провів робочу зустріч  з заступником Путивльського міської ради Володимиром ВОРОНОВИМ.

На порядку денному стояли питання змін податкового законодавства з 2022 року, порядок проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке стартувало 1 вересня поточного року та триватиме до 1 вересня 2022 року та кампанії щорічного декларування доходів громадянами, а також впровадження суб'єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території Путивльської ОТГ, РРО/ПРРО.

Хто повинен працювати з реєстраторами розрахункових операцій з 2022 року, на кого вимоги не поширюються, хто може скористатися правом податкової амністії, які ставки одноразового збору та який механізм заповнення та спосіб подання одноразової декларації? На ці та інші запитання посадовець надав вичерпні відповіді.

Микола Миколайович акцентував, що питання дотримання податкового законодавства на місцях – запорука стабільних надходжень до бюджетів та відповідно розвитку території регіону.

Співпраця податкової та органу місцевого самоврядування на території Путивльщини налагоджена на належному рівні та постійно перебуває на порядку денному владних структур.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь