A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОБУТОВІ КЛІЄНТИ ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» Й НАДАЛІ СПОЖИВАТИМУТЬ ГАЗ ЗА ЦІНОЮ 7,99 ГРН ЗА КУБОМЕТР

Дата: 13.01.2022 13:34
Кількість переглядів: 466

Вартість газу для побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у січні 2022 року становить 7,99 грн за кубометр. Постачальник зафіксував ціну на енергоресурс у рамках річних продуктів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж» до 30 квітня включно.

«Попри значні цінові коливання на європейському та українському енергетичних ринках, що спостерігалися протягом 2021 року, і які продовжуються у 2022, для побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут» вартість газу не зросте. Завдяки завчасно укладеним довгостроковим контрактам на закупівлю газу споживачі будуть забезпечені енергоресурсом за фіксованою вартістю до кінця опалювального сезону», - говорить директор ТОВ «Сумигаз Збут» Олександр ГОЛУБ.

Варто зауважити, що абоненти, які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і щомісяця сплачують однакові суми незалежно від споживання, з початком опалювального сезону відчули суттєве «розвантаження» платіжок. За спожитий протягом листопада-грудня газ вони сплатили на 5,2 млн грн менше, ніж заплатили б, перебуваючи на базовому тарифі. 

У ТОВ «Сумигаз Збут» закликають вчасно розраховуватися за спожитий ресурс та нагадують, що рахунки можна сплачувати онлайн. Зробити це можна на сайті  компанії за допомогою кнопки «Сплатити за газ», а також у будь-якому зі зручних сервісів:  

 

Особистий кабінет на сайті 104.ua;

мобільний додаток 104.ua для Android та iOS;

чат-бот 7104ua у Viber та Telegram.

 

Водночас інші «газові» питання споживачі можуть вирішити через форму зворотного зв’язку на сайті ТОВ «Сумигаз Збут» або за номерами телефонів, що вказані у розділі «Контакти».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь