A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

УТРИМАННЯ ДОРІГ

Дата: 05.01.2022 16:38
Кількість переглядів: 1566

З метою покращення зимового утримання доріг на території Путивльської громади відділом житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури виконавчого комітету Путивльської міської ради була проведена нарада за участі представників дорожніх служб, які відповідають за очищення доріг від снігу та посипання їх протиожеледною сумішшю, зокрема представника ДП «Дороги Сумщини» Сергія БАЛИЦЬКОГО.

За результатами наради було узгоджено зону відповідальності ДП «Дороги Сумщини» з утримання доріг на території громади, налагоджена постійна комунікація між відділом та виконавцями робіт, визначені відповідальні особи за організацію роботи.

ДП «Дороги Сумщини» відповідає за очищення доріг за маршрутами: Путивль - Пруди - Сафонівка - Красне - Спадщина;

Путивль – Зарічне – Скуносове;

Яцине – Стара Шарпівка – Нова Шарпівка;

Путивль – Суворове – Волокитине - Щербинівка – Кочерги - Окіп – Ховзівка – Роща – В’язенка ;

Суворове – Стрільники – Ротівка - Котівка;

Рев’якине – Мишутине – Козаче – Малушине;

Руднєве (від повороту на с.Веселе) – Веселе;

Дороги Суми – Путивль – Глухів, Путивль – Кролевець; Путивль – Рев’якине, Путивль – Спадщанський ліс у межах Путивльської ОТГ обслуговує філія «Путивльський райавтодор» дочірнього підприємства «Сумський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Щодо зимового утримання доріг на території міста Путивля, то нагадуємо, що відповідно до проведених тендерних процедур із закупівель послуг переможцем визнано Путивльську ЖЕК. Субпідрядником з надання цього виду послуг відповідно до укладеного договору є ФОП Ковальов О.Г. Окремо зазначаємо, що ССК «Ярославна» надає послуги з очистки та посипки доріг за рахунок соціальної угоди.

Очищення доріг вулицями сільських населених пунктів Путивльської громади проводиться агропідприємствами, які працюють на цих територіях, за рахунок соціальних угод.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь