A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 31.12.2021 08:42
Кількість переглядів: 459

Сердечно вітаю вас з прийдешніми світлими та радісними  святами – Новим роком та Різдвом Христовим.

Кожна людина, кожна родина напередодні новорічних і різдвяних свят сподівається та вірить у те, що наступний рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя.

         Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та спрямованість до пошуку виважених рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої громади.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко. Тому сподіваюсь, що спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити життя таким, про яке мріємо і якого гідні.

          Я впевнений: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації.

2021 рік був для кожного з нас досить важким. Але поряд з тим, нам вдалося вирішити багато масштабних завдань і водночас поставити нові цілі.

Дорогі земляки. Нехай прийдешній рік виправдає добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут сім’ям. Нехай панують у домівках мир, взаєморозуміння й любов, а Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Щиро бажаю вам та вашим близьким мирного неба, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, любові та добра. Сподіваюсь, що ці чудові зимові свята будуть щедрими і радісними.

З прийдешніми святами.

З повагою

Путивльський міський голова                                                Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь