A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК ПРОВІВ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ДВАДЦЯТЬ ПЕРШОЇ СЕСЇ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 2134

До розгляду пропонувалося більше вісімдесяти питань. Депутати підбили підсумки діяльності у 2021 році, затвердили збалансований бюджет громади на наступний рік, підтримали програми розвитку, благоустрою, медичного та соціального захисту населення, створили неприбуткове комунальне підприємство «Благоустрій громади», затвердили старост у нових старостинських округах, прийняли рішення стосовно тридцяти поточних земельних питань.

Путивльський міський голова подякував депутатам за плідну працю і побажав успіхів та натхнення в новому році. Особливі слова вдячності очільник громади висловив тим сільгоспвиробникам, які, окрім своїх обов'язків сплачувати податки, беруть на себе додаткові добровільні зобов'язання і надають допомогу у вирішенні багатьох соціальних питань. Загальна сума такої допомоги в поточному році склала 3,3 млн. грн., з яких ССК «Ярославна» надав близько 2-х млн. грн. Окрім того, кооператив вклав близько 5 млн. грн. у будівництво доріг громади. «Таких витрат на нашу громаду не здійснює жодне інше сільгосппідприємство. Ми це цінуємо. І як бачимо, підтримка і командна робота разом з депутатами приносить позитивні результати. Ми всі маємо пам'ятати, що працюємо для людей, які тут живуть. Рік ми вистояли, попереду діяльність на розвиток», - зазначив Костянтин ГАВРИЛЬЧУК у підсумку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь