A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОВІВ ЗАСІДАННЯ

Дата: 09.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 1688

До розгляду запропоновано 27 питань, під час роботи ще 1 питання внесено до порядку денного.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Путивльської міської ради на 2020 рік та заходи до Дня Святого Миколая, Нового року та різдвяних свят.

Про  стан сприяння організації призову громадян в Україні на строкову військову службу на території Путивльської територіальної громади вів мову провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної підготовки виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій ШЕМШУК.  

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК під час звіту старост про свою роботу в округах зазначив на продовженні співпраці з сільськогосподарськими підприємствами та старостинськими округами.

«Староста - представник влади на місцях. За вашою роботою складають думку про роботу громади вцілому», - зазначив посадовець.

Було чітко окреслено доручення стосовно очищення колодязів у селах громади. Костянтин Миколайович запропонував старостам надати потребу у виконанні робіт на підзвітних територіях на 2022 рік. Членами виконавчого комітету підтримано звіти старост.

Т.в.о. директора КНП «Путивльська міська лікарня» Ірина ГРАМАТИК вела мову про надання платних медичних послуг лікарнею.

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ підняв питання про фінансування закладу та порівняння з минулим роком з надання платних медичних послуг. Ірина Іванівна та начальник фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій САХАРОВ проінформували з цього питання. Є пропозиція витратити отримані кошти на медичне устаткування.

«Жителі громад повинні отримувати медичні послуги, але й оплачуватися ці послуги повинні з двох громад: Путивльської та Новослобідської», - підкреслив Путивльський міський голова.

Багато питань стосувалося діяльності житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури.

Про затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт, про проєкти галузевих програм, про обстеження та передачу в користування майна й розміщення зовнішньої реклами інформував начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури виконавчого комітету Путивльської міської ради Микола МАЗІН.

Детально членам виконавчого комітету представив проєкт рішення «Про бюджет Путивльської міської територіальної громади на 2022 рік» начальник фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій САХАРОВ.

«Наше завдання - розвивати Путивльську громаду, - наголосив Путивльський міський голова. - Іноді це непопулярні рішення».

Декілька питань стосувалися підтвердження адрес житлових будинків. Роз’яснення з цього надала начальник відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної підготовки виконавчого комітету Путивльської міської ради Юлія ІСАЄВА.

Прийнято рішення стосовно діяльності служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Члени виконавчого комітету підтримали програми соціального захисту окремих категорій та охорони здоров’я населення Путивльської міської територіальної громади на 2022 рік, які представила начальник відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради Віта ВАЛЬКОВА.

Заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради Микола ЛУК’ЯНЕНКО запропонував затвердити положення про стипендію Путивльського міського голови та склад координаційної ради з визначення кандидатів на призначення стипендії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь