ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «ВИХОВАТЕЛЬ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»: ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ

Дата: 29.11.2021 10:25
Кількість переглядів: 437

Міністерство економіки затвердило професійний стандарт «Вихователь закладу дошкільної освіти» наказом від 19.10.2021 № 755-21. Його розробник  Міністерство освіти і науки України. 

25 листопада 2021 року був проведений інформаційний вебінар для директорів, методистів та вихователів закладів дошкільної освіти громади Оленою Биковою, консультантом центру. У заході взяли участь всі заклади дошкільної освіти Путивльської міської територіальної громади та заклади загальної середньої освіти, які мають дошкільні групи.

Під час зустрічі були розглянуті терміни та поняття, які містить документ, умови допуску до роботи за професією, документи, що підтверджують професійну та освітню кваліфікацію, її віднесення до рівня Національної рамки кваліфікацій,  навчання та професійний розвиток, нормативно-правова база, що регулює професійну діяльність вихователя.

Окремо Олена Миколаївна зупинилась на характеристиці загальних компетентностей, переліку трудових функцій,  описі трудових функцій, професійних компетентностях.

Учасники вебінару розглянули орієнтовний опис професійних компетентностей вихователя відповідно до кваліфікаційних категорій педагогічних працівників. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь