A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК ПРОВІВ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 19 СЕСІЇ

Дата: 26.11.2021 08:33
Кількість переглядів: 1350

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергія САХАРОВА про виконання бюджету громади за 9 місяців поточного року.

Костянтин Миколайович зауважив, що хоч 2021 рік був для громади складним, але за цей період зроблені і позитивні кроки: соціальний автобус, збереження спеціалістів на місцях, придбання обладнання  для харчоблоку їдальні Путивльського ліцею № 1 ім.Р.Руднєва (дякуючи депутатам від фракції «Слуга  народу»), заключення соціальних угод. Так, лідерами з надання підтримки Путивльській громаді є агрофірми: ССК «Ярославна», «Райз Північ», «Луч» та інші, за що громада дуже вдячна. Підвищення тарифів на газ дає додаткове навантаження на  бюджет громади, а це 7 млн. грн.

Депутати проголосували за необхідні зміни до бюджету та підтримали розпорядження міського голови з бюджетних питань.

З  метою приведення установчої документації відповідно до діючого законодавства, було прийнято низку рішень.

Підтримані рішення із затвердження фінансового плану КНП «Путивльська міська лікарня», виділення коштів на виплату матеріальної допомоги мешканцям громади та внесені зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення.

Занепокоїло  питання щодо маршрутизації пацієнтів до медичних закладів. Відтепер, згідно з наказом  управління охорони здоров’я Сумської ОДА від 15.11.2021 № 979-ОД, жителі Путивльської громади за викликом швидкої допомоги будуть транспортовані не до Путивльської міської  лікарні, а до медзакладу в м.Глухів. Щоб уникнути подальших ускладнень для наших жителів, депутати прийняли рішення про звернення до голови Сумської ОДА щодо внесення змін на користь Путивльської громади.

У цілому депутати Путивльської міської ради розглянули 95 питань порядку денного.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь