A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОЛОДОМОР – ЧОРНА СПОВІДЬ МОЄЇ ВІТЧИЗНИ

Дата: 24.11.2021 14:19
Кількість переглядів: 675

Щороку в четверту суботу листопада Україна і світ вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932–1933 років. Цьогоріч – це 27 листопада. Ці жахливі сторінки в історії українського народу відгукуються болем та щемом у душі кожного небайдужого до подій того часу. 

Сьогодні, на жаль, ми не можемо повернути час назад та виправити ті лихі події далеких років. Та наш обов’язок – зробити все, аби зболена пам'ять про заморених голодом, розстріляних, закатованих була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь, аби ніколи не допустити подібного на нашій українській землі та у світі, берегти мир і спокій, жити в злагоді й порозумінні. Тільки пам’ятаючи минуле, ми можемо творити сьогодення й мріяти про майбутнє.

До цієї трагічної дати публічна бібліотека підготувала книжкову виставку-реквієм «Голодомор – чорна сповідь моєї Вітчизни», де представлено документи, архівні матеріали, фотографії та публікації, що розкривають причини, масштаби та наслідки катастрофи українського народу. На основі спогадів і свідчень очевидців, підіймається завіса над страшною таємницею і злочином, найбільшим серед усіх часів і народів. Один з розділів виставки «Рідної землі трагічні дні» присвячений нашим землякам, які пережили трагедію голоду й пронесли її через усе своє життя.

Запрошуємо всіх 27 листопада о 16.00 долучитися до Всеукраі?нськоі?  акціі? «Запали свічку». Згадаи?мо  загиблих  украі?нців та запалімо свічку на своєму підвіконні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь