A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ З ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУР СТАРОСТ

Дата: 17.11.2021 14:09
Кількість переглядів: 1468

У Путивльській міській раді відбулося засідання оргкомітету з організації та проведення громадського обговорення кандидатур старост Путивльської міської територіальної громади.

Засідання провела керуючий справами виконавчого комітету Путивльської міської ради, заступник голови оргкомітету Тетяна СЛЮЩЕНКОВА. Співдоповідав секретар Путивльської міської ради Олександр ЛИТВИНОВ.

Організаційний комітет, склад якого затверджено розпорядженням міського голови від 11.11.2021 № 313-ОД, розробив алгоритм дій з проведення громадського обговорення кандидатур старост у В’язенському, Рев’якинському та Чорнобривкинському старостинських округах.

Визначено час проведення громадського опитування (29.1110.12.2021), що відбуватиметься шляхом відвідування та заповнення підписних листів на підтримку кандидатур старост.

Крім того, було затверджено форму підписного листа, який повинен містити наступну інформацію: ПІБ (повністю) підписанта, його місце реєстрації, число, місяць та рік народження, серія та номер паспорта, підпис.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь