A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

З ПОЧАТКУ 2021 РОКУ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ СУМЩИНИ НАДІЙШЛО 6,3 МЛРД ГРИВЕНЬ

Дата: 12.11.2021 15:51
Кількість переглядів: 139

З початку поточного року зросли надходження за основними податками та зборами до місцевих бюджетів. Місцеві податки і збори є коштами територіальних громад і відповідно основою їх фінансової незалежності, - зазначила начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталії Кіяшко під час дистанційного спілкування  з головами ОТГ.   

Так, місцеві скарбниці за січень – жовтень  2021 року отримали  6 297,2 млн гривень. У порівнянні з відповідним тогорічним періодом  надходження зросли на 966,9 млн  гривень.

Головним джерелом наповнення доходів місцевих бюджетів є податок  на доходи фізичних осіб. Протягом десяти місяців поточного року надходження зазначеного податку склали 4255,4 млн грн, що на 691,9 млн грн перевищує надходження аналогічного періоду минулого року, - зазначила посадовець.

Важливим джерелом доходів місцевих громад  є  податок на майно в частині плати за землю. З початку року до місцевих бюджетів надійшло 753,9 млн гривень цього податку, що на 80,2 млн грн більше ніж у відповідному періоді минулого року.

Особи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджетів 777,9 млн гривень єдиного податку.  Зокрема, фізичні особи сплатили єдиного податку в сумі 485,6 млн  грн,  юридичні особи – 292,4 млн гривень.

У жовтні поточного року до місцевих бюджетів надійшло 748,4 млн грн, що на 69,3 млн грн більше надходжень жовтня 2020 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь