A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ СУМЩИНИ ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ "ПОДАТКОВА АБЕТКА"

Дата: 12.11.2021 15:49
Кількість переглядів: 134

Університет Державної фіскальної служби (Державний податковий університет) оголосив про проведення V Всеукраїнському Мистецькому конкурсі "Податкова абетка" для учнів 1-4 класів та «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» для учнів 5-9 класів в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». Прийом робіт триває з 3 листопада та завершиться 06 грудня. Визначення переможців відбудеться на передодні свята Дня Святого Миколая, а саме – 17 грудня, про це громадськість та заклади освіти Сумщини проінформувала начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія Кіяшко.

«Крізь призму свого сприйняття діти можуть продемонструвати, як вони розуміють та вболівають за майбутнє країни і, можливо, навіть більше, ніж дорослі, переймаються державними видатками на освітню, культурну, оздоровчу, спортивну та інші сфери, які вкрай необхідні для існування повноцінного суспільства. Якщо дітям до вподоби створювати сюжетні композиції за допомогою аплікації, вишивки, батику, бісероплетіння, випалювання, комп'ютерної графіки, то саме час поринути у світ майстерності. Кожну роботу чекає відзнака університету» - зазначила посадовець.

Також Наталія Кіяшко акцентувала, що конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків. Деталі конкурсу наведено на офіційній сторінці Університету (https://www.nusta.edu.ua/), вебпорталі Державної податкової служби України (https://tax.gov.ua/data/files/263421.JPG). Більш детальну інформацію також можна отримати за лінком: https://cutt.ly/aTe4Be4.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь