A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ІННОВАЦІЙНА СИСТЕМА ОСВІТИ ДІТЕЙ РАННЬОГО ТА ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ

Дата: 11.11.2021 11:48
Кількість переглядів: 220

08 листопада 2021 року відбувся Всеукраїнський вебінар «Інноваційна система освіти дітей раннього та дошкільного віку. Освіта і піклування», у якому від  Путивльської міської територіальної громади взяли участь Олена Бикова, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» та педагогічні колективи Путивльського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 1, Путивльського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 4, Бобинського закладу дошкільної освіти. Організатори: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

Захід проводився з метою підвищення професійної компетентності педагогічних працівників дошкільної галузі з питань інновацій в освіти дітей раннього та дошкільного віку.

У ході роботи заходу учасники ознайомилися зі змістом програми освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education Care. Mr. Leader), з метою, завданнями, структурою програми, методичним забезпеченням до неї та особливостями впровадження на практиці

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь