ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ. КОЛЕКТИВНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ

Дата: 11.11.2021 11:47
Кількість переглядів: 222

Мистецтво в закладі загальної середньої освіти — не тільки навчальний предмет, а й могутній засіб виховання, який має надати емоційного й естетичного забарвлення всьому духовному життю дитини. Високий рівень викладання музичного та образотворчого мистецтва чуттєво відбивається і на рівень сприйняття та усвідомлення інших предметів.

Сучасному вчителю необхідно докорінно змінити підходити від знаннєвого до компетентісного. На уроках мистецтв вчитель є фасилітатором – здійснює супровід, полегшує шлях до розуміння мистецтва, сприяє формуванню творчих умінь, створює умови для розвитку креативності учнів. Важливим є використання інформаційних технологій, мультимедійних засобів, комп’ютерних програм тощо. 

Відповідно до річного плану роботи КУ «Путивльський ЦПРПП»

9 листопада 2021 року консультантом центру Оленою Биковою для вчителів мистецької освітньої галузі був проведений онлайн-інформатор, участь у якому взяли педагоги закладів загальної середньої освіти Путивльської міської територіальної громади.

Олена Миколаївна  ознайомила присутніх з нормативним забезпеченням викладання предметів мистецької освітньої галузі у 2021/2022 навчальному році, програмним забезпеченням, шляхами формування  ключових та предметних компетентностей  школярів  в умовах  Нової української школи, познайомила з інноваційними підходами до викладання  музичного, образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво», корисними онлайн-ресурсами.

Зустріч  була інформативно насиченою і пізнавальною. Педагоги отримали відповіді та роз’яснення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь