A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РОЗГЛЯНУЛИ НИЗКУ ПИТАНЬ

Дата: 10.11.2021 16:40
Кількість переглядів: 1793

Детальний звіт про виконання бюджету Путивльської територіальної громади представив присутнім начальник фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій САХАРОВ.

Про зменшення дотації за роками зазначив Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК. Про можливе вирішення зазначеної проблеми є домовленість стосовно зустрічі з губернатором області Дмитром ЖИВИЦЬКИМ. «На жаль, варіанти щодо покращення ситуації з фінансами - це оптимізація мережі освіти та охорони здоров'я. Але великої економії не будемо мати. Демографічна ситуація погіршується не тільки в нашій громаді, а й у всій Сумській області», - зауважив Костянтин Миколайович.

Ні одна громада області не отримала дотації з обласного бюджету через певні бюрократичні кроки. Сподіваємося на можливість покращення ситуації. «Закривати нічого не треба. Триматимемося, наскільки буде вистачати коштів», - акцентував міський голова.

На основних цифрах щодо проєкту Програми економічного і соціального розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2022 рік зупинилася Тетяна ГУКОВА, начальник відділу  економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Путивльської міської ради. Стосовно погодження фінансових питань виникли неточності, тому Путивльський міський голова запропонував членам виконавчого комітету зняти питання з порядку денного та усунути недоліки протягом тижня.

Тетяна Андріївна інформувала про дотримання Правил торгівлі в закладах, розміщених на території Путивльської територіальної громади.

Вказано на виявлені недоліки, перевірено строки та умови виконання.

Ірина ГРАМАТИК, т.в.о. директора КНП «Путивльські міська лікарня» Путивльської міської ради, звітувала про виконання фінансового плану закладу.

«Ми здійснюємо кроки щодо не просто збереження нашої лікарні, а й щоб вона приносила прибуток», - підкреслив Костянтин Гаврильчук.

Міський голова надав рекомендації щодо інформування населення  через засоби масової інформації про діяльність лікарні протягом останніх років. Кожного року чекати від когось допомоги - це не вихід. Потрібно працювати, щоб ми самі отримали фінансове забезпечення.

Виникли питання стосовно забезпечення дровами закладів охорони здоров'я в місті та сільській місцевості. Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури виконавчого комітету Путивльської міської ради Микола МАЗІН висловив запевнення, що всі заклади забезпечені.

Керівник медичного закладу запропонувала внести зміни до рішення про платні медичні послуги.

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ попросив уточнення стосовно аналізатора, його ефективність та доцільність.

Про хід виконання Програми соціального захисту окремих категорій населення Путивльської громади проінформувала начальник відділу з питань соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Путивльської міської ради Віта ВАЛЬКОВА. Віта Володимирівна окреслила заходи, що планувалися, вказала на використані кошти та залишки за кожним пунктом Програми. Надала пояснення стосовно невиконаних пунктів.

Детально про свою діяльність звітували старости Козаченського та Рев'якинського старостинських округів.

         Костянтин Гаврильчук повідомив про проведення анкетування в сільській місцевості щодо діяльності старост, структурних підрозділів на місцях. «Усі повинні працювати заради налагодження співпраці між усіма закладами на території старостинських округів. Ми працюємо задля комфортного проживання жителів сільської місцевості. Не повинно бути розділення», - зазначив посадовець.

Володимир Воронов підсумував звітування старост. Зупинився на забезпеченні першочерговими ліками  населення, газетами, вів мову про доставку газових балонів, проведення інвентаризації будівель.

Костянтин Миколайович надав чіткі доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету Путивльської міської ради, вказано строк: протягом тижня.

Структуру самостійних підрозділів представили на затвердження начальники відповідних відділів та управлінь. Деякі запропоновано доопрацювати протягом тижня.

Микола Мазін проінформував про проведення конкурсу на перевезення пасажирів   на    міському автобусному маршруті   загального    користування   в м. Путивль. Це питання болюче для жителів, над його вирішенням працюємо вже протягом пів року.

Робота продовжується щодо впорядкування рекламних об'єктів. Це надасть хоч невеликі, але кошти до міського бюджету.

Костянтин Миколайович подякував Миколі Федоровичу за плідну роботу, яку він звалив собі на плечі та відповідально ставиться до виконання посадових обов'язків. Голова надав доручення зробити порівняльний аналіз видалення зелених насаджень на території Путивльської міської ради.

Члени виконавчого комітету затвердили протоколи проведених електронних аукціонів.

«Рішення затвердження тарифів на надання послуги з поводження з побутовими відходами та на надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення не дуже приємне, трималися рік. Путивльська ЖЕК та КП «Путивльсміськводоканал» своїми ресурсами покривали витрати. Процедура з затвердження тарифів дотримана, перевірено відповідними спеціалістами економічну обґрунтованість підвищення. Тарифи не покривають усі витрати підприємств, покривається тільки те, що дає нам держава, це підвищення заробітної плати та електроенергії», - зазначив міський голова при прийнятті рішень про підвищення тарифів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь