A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МЕТОДИЧНА ОНЛАЙН-НАРАДА

Дата: 09.11.2021 17:11
Кількість переглядів: 173

09 листопада 2021 року фахівцями Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради проведено онлайн нараду для керівників, вихователів, практичних психологів закладів дошкільної освіти Новослобідської сільської ради. На території обслуговування ІРЦ інклюзивним навчанням у закладах загальної середньої освіти охоплено 49 учнів, 2 вихованці - у інклюзивних групах позашкільного, 1 вихованець- у інклюзивній групі дошкільного закладів освіти.

Присутніх на онлайн заході ознайомлено із нормативним забезпеченням інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти. Більш детально зупинилися на основних положеннях Постанови КМУ від 28 липня 2021 року №769, якою внесено зміни до Порядку  організації інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти, основних термінах: рівні підтримки, індивідуальна програма розвиту, ресурсна кімната тощо.   Практичні психологи розповіли про виявлення дітей із освітніми труднощами та порядком звернення до інклюзивно-ресурсного центру, з особливостями поведінки дітей з різними типами темпераменту та надали практичні поради. Вчитель-логопед    презентувала вікові норми мовленнєвого розвитку дітей дошкільного віку, запропонувала для використання у роботі з дітьми дошкільного віку мовленнєві ігри.

Фахівці установи запросили усіх до співпраці з метою раннього виявлення дітей з освітніми труднощами та надання необхідних психолого-педагогічних послуг таким дітям. По закінченню заходу відбулося індивідуальне консультування педагогів та батьків.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь