A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПЕДАГОГАМИ РУДНЄВСЬКОГО НВК

Дата: 04.11.2021 16:18
Кількість переглядів: 224

03 листопада 2021 року на базі Комунальної установи “Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області відбулася робоча зустріч з педагогами Руднєвського НВК.

Фахівці КУ «Путивльський ІРЦ» разом із заступником директора, асистентом вчителя інклюзивного класу, вчителем початкових класів, практичним психологом Руднєвського НВК переглянули індивідуальну програму розвитку дитини, яка перебуває на інклюзивному навчанні. Обговорені  проблеми та досягнення в організації інклюзивного навчання, динаміка розвитку дитини, яка отримує корекційно-розвиткові послуги.  Надані рекомендації та практичні поради щодо оформлення ІПР, написання характеристики на дитину,  тематики консультацій батьків та інше.

Директор КУ «Путивльський ІРЦ»  разом із заступником директора з НВР Руднєвського НВК обговорили нормативне забезпечення інклюзивного навчання, детально зупинилися на порядку організації засідань та основних функціях шкільної команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами.

Потім відбулося індивідуальне консультування педагогів. Приємно, що учасники зустрічі стовідсотково вакциновані  проти COVID -19 двома дозами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь