A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОЖЕН УЧАСНИК ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЗОБОВЯЗАНИЙ ДОТРИМУВАТИСЯ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ

Дата: 27.10.2021 14:59
Кількість переглядів: 176

Про це сказано в Законі України «Про повну загальну середню освіту» (п.1 ст.43). Стаття 42 Закону України «Про освіту» визначає академічну доброчесність як сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень. 

Норми про дотримання правил академічної доброчесності в освітньому процесі, визначення основних видів порушень цих правил, види відповідальності за такі порушення з’явилися в українському законодавстві у 2017 2020 рр.

Знання і виконання правил академічної доброчесності, недопущення плагіату, списування та інших академічно недоброчесних дій — невід’ємна ціннісна складова успішного навчання, передумова забезпечення належної якості освіти на всіх її рівнях.

Питання академічної доброчесності у закладі загальної середньої освіти розглядалися педагогічними працівниками 20 жовтня 2021 року під час роботи освітньої студії (онлайн). Модератор заходу: Олена Бикова, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь