A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЯ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 27.10.2021 14:56
Кількість переглядів: 201

Державний стандарт визначає мету та принципи освітнього процесу в закладах базової середньої освіти, дає загальну характеристику змісту навчання, пояснює вимоги до обов’язкових результатів навчання та орієнтири для їхнього оцінювання. Документ було затверджено 30 вересня 2020 року.

Перелік ключових компетентностей та наскрізних умінь, закладений в Державний стандарт, базується на «Рекомендаціях Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу щодо формування ключових компетентностей освіти впродовж життя». Завдяки підтримці Європейського фонду освіти, за безпосередньої участі провідних європейських експертів,  ці рекомендації та пов'язані з ними європейські документи (так звані “Рамки компетентностей”) ретельно опрацьовувала команда авторів документа.

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 27.09.2021 № 165-ОД «Про підвищення кваліфікації учителів закладів загальної середньої освіти Сумської області, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти на 2021 рік» Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти було організоване навчання 8 педагогів закладів загальної середньої освіти Путивльської міської територіальної громади.

Таке навчання пройшов і консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» Павло ПЕРМІНОВ. Павло Андрійович отримав сертифікат тренера-педагога з природничої освітньої галузі. В подальшому він навчатиме вчителів  (природознавства, біології, географії, екології, хімії та фізики) громади щодо реалізації Державного стандарту базової середньої освіти.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь