A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРО ТИМЧАСОВІ ОБМЕЖЕННЯ

Дата: 26.10.2021 09:51
Кількість переглядів: 810

Путивльська міська рада доводить до відома жителів, що пленарні засідання міської ради є гласними та відкритими. Регламентом ради   передбачено можливість бути присутніми на засіданні сесії всіх зацікавлених осіб. Але, відповідно до частини 5 статті 5 Регламенту, кількість осіб, які присутні на пленарному засіданні, забезпечується необхідною кількістю місць у залі.

Пунктами 1-3 статті 5 Регламенту роботи ради передбачено, що персональні робочі місця в залі засідань відводяться для учасників засідання: Путивльського міського голови, секретаря Путивльської міської ради, депутатів міської ради, секретаріату міської ради, лічильної комісії, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету Путивльської міської ради, старост, керівників виконавчих органів ради.

У зв’язку із знаходженням міста Путивль, як і всієї Сумської області, у так званій «червоній зоні» (дотримання дистанції не менш ніж 1,5м та обмеження присутніх) у міській раді в умовах дії карантинних заходів відсутні вільні місця в залі засідань, окрім місць для депутатів. Тому доступ на засідання сесій буде обмежено.

Враховуючи наведене, міська рада просить представників громадськості, ініціативні групи тощо вирішувати всі питання в робочому порядку до засідання сесії.

Маємо надію на порозуміння в даній ситуації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь