A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕННЯ ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М’ЯСОЇДНИХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ

Дата: 11.10.2021 16:23
Кількість переглядів: 1069

На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 532 від 06.08.2021 року «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році», інформуємо, що в другій декаді жовтня поточного року на території Сумської області буде проведено осінню кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу за допомогою авіатранспорту.

Вакцинація проводиться принадами, розміром із сірниковий коробок (приблизно до 15 гр.) та не несе загрози здоров’ю людей і тварин, є важливим та надійний засобом профілактики та боротьби з розповсюдженням сказу в популяціях диких хижих тварин.

Розповсюдження вакцини авіатранспортом швидке і дозволяє точно розкладати принади (легко змінюється швидкість і висота). Тому, його використання рекомендується для обробки всіх середовищ існування лисиці (сільськогосподарських угідь, приміських зон і поселень).

3 метою дотримання заходів безпеки, при виявленні приманок, рекомендуємо: не брати їх руками, не переносити з місць розкладання; не псувати дані принади. У разі виявлення трупів тварин або тварин з неадекватною поведінкою заборонено будь-який контакт з даною твариною та про такі факти відразу повідомити органи місцевого самоврядування або установи ветеринарної медицини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь