A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ЛОГОПЕДІВ

Дата: 07.10.2021 18:07
Кількість переглядів: 224

6 жовтня 2021 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської  міської ради відбулося   засідання  методичного об’єднання учителів-логопедів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та ІРЦ.

         Керівник методичного об’єднання – учитель-логопед Путивльського ДНЗ №4   Олена Григор’єва підвела підсумки роботи вчителів-логопедів за минулий навчальний рік, за вересень 2021 року з психолого-педагогічного вивчення мовлення  дітей, стан підготовки логопедів до роботи. Запропонувала проєкт плану методичного об’єднання на 2021-2022 навчальний рік за наслідками логопедичного вивчення дітей. У ході обговорення проєкту плану вирішено продовжити роботу над методичною проблемою: «Алалія. Організація корекційної роботи з подолання алалії».

         Директор  Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської  міської ради Тамара Кизенко акцентувала увагу на важливості роботи над  подоланням алалії-тяжкого порушення мовлення. У ході звернень батьків з дітьми та  проведених комплексних оцінок розвитку дітей виявлено багато дітей із тяжкими порушеннями мовлення. Ознайомила з порядком отримання висновку про комплексну оцінку розвитку дитини в ІРЦ. Також ознайомила присутніх з новими нормативними документами щодо надання освітніх та корекційних послуг дітям з особливими освітніми потребами.

Учитель-логопед Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Ольга Смілик наголосила на важливості співпраці учителів-логопедів, вихователів, батьків з ІРЦ з метою раннього виявлення дітей з порушеннями в розвитку, надала практичні поради.

У обговоренні  взяли участь усі присутні. План затверджено, визначені завдання логопедичної служби на новий навчальний рік. Обговорені проблеми та досягнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь