A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПЕРЕВІРКА УМОВ ПРОЖИВАННЯ

Дата: 05.10.2021 15:05
Кількість переглядів: 1053

Службою у справах дітей спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП проведено профілактичний рейд «Сім’я» на території Бобинського старостинського округу.

На сьогодні одним із головних завдань служби у справах дітей та працівників сектору ювенальної превенції є робота з дітьми, їх всебічна підтримка, захист та допомога.

Учасники профілактичних заходів відвідують за місцем мешкання родини, що опинились у складних життєвих обставинах. Під час таких візитів перевіряються їх умови проживання, проводяться профілактичні бесіди з батьками та дітьми.

Так, сьогодні працівники служби у справах дітей та поліції відвідали дві родини, з метою перевірки інформації, яка надійшла від громадян щодо неналежного виконання батьками своїх  обов’язків, та одну родину, яка опинилися в складних життєвих обставинах.

У результаті проведення обстежень матеріально-побутових умов проживання дітей у двох сім'ях, були виявлені факти неналежного догляду за дітьми та їх утримання.

За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, з батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушення прав та інтересів дітей у сім’ях, вказано на невідкладне усунення виявлених порушень. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь