A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРИЗОВНИКИ ПУТИВЛЬЩИНИ ВІДПРАВИЛИСЯ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ

Дата: 05.10.2021 16:24
Кількість переглядів: 1630

«Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування у вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги», - підкреслив у своєму виступі секретар Путивльської міської ради Олександр ЛИТВИНОВ.

З напутніми словами до хлопців звернувся начальник третього відділу Конотопського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Юрій ЯЦИНА, який побажав юнакам легкої служби, успіхів в оволодінні військовою справою.

Також у заході взяв участь отець Олександр, який побажав призовникам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала молитва. Вручив кожному призовнику іконку із зображенням Іоанна Путивльського на знак підтримки та згадки про рідну домівку.

Після заходу юнаки вибули до Сумського обласного збірного пункту.

Нагадуємо, що військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зоні проведення ООС не залучаються. Термін строкової служби для призовників становить 18 місяців, котрі мають вищу освіту та ступінь магістра, цей термін складає 12 місяців.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь