A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАРАДА ДЛЯ КОНСУЛЬТАНТІВ З ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

Дата: 23.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 191

16 вересня 2021 року консультант Олена БИКОВА взяла участь в онлайн-нараді для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників,  які відповідають за початкову освіту.

Методистом навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Катериною ДІХНИЧ було обговерено актуальні питання оцінювання учнів 1-4 класів Нової української школи.

У процесі роботи було опрацьовано методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, які окреслюють підходи оцінювання результатів навчання здобувачів початкової світи в умовах особистісно зорієнтованого і компетентнісного навчання.

Катерина ДІХНИЧ акцентувала увагу, що на заміну узагальненій бальній оцінці розробники пропонують використовувати вербальну оцінку окремих результатів навчання, яка, окрім оцінювального судження, може також називати рівень результату навчання. У наказі також є орієнтовна рамка оцінювання за рівнями та запропоновані нові форми свідоцтв досягнень для 1-2 і 3-4 класів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь