A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОСВІТА ПО-НОВОМУ: КРОКУЄМО З НУШ

Дата: 23.09.2021 13:05
Кількість переглядів: 165

Сьогодні змінюється роль учителя. Його вже не сприймають як безпосереднє джерело знань, бо знання можна почерпнути з інтернету, і з різноманітних книг, і з інших джерел. Головне зараз – навчити учнів вчитися. Бо коли дитина займається тим, що їй подобається, вона знаходить для цього бажання, сили та енергію. І школа має стати тим середовищем, в якому можна все це втілити.

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Педагоги початкової школи Путивльської міської територіальної громади докладають максимум зусиль для створення цікавого розвиваючого середовища для школярів. З початком нового навчального року у вчителів початкових класів виникло багато питань. Зокрема, як організувати освітній процес у 4 класі? Як виставляти підсумкову оцінку? Які зміни відбулись при заповненні свідоцтва досягнень? Який порядок замовлення, виготовлення та видачі свідоцтва про початкову освіту? На ці та інші питання відповідала Олена БИКОВА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» під час онлайн-семінару вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти. Семінар був проведений у ІІ сесії 10 та 15 вересня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь