A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК: «ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ І ШАНА ТИМ ЛЮДЯМ, ЯКІ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ»

Дата: 23.09.2021 08:22
Кількість переглядів: 631

Акцентував Путивльський міський голова під час виступу в ході урочистостей у Спадщанському лісі з відзначення 80-ї річниці партизанського руху в Україні в роки Другої світової війни.

Вшанування учасників підпільно-партизанського руху розпочалося покладанням квітів у м.Путивль до пам’ятників керівникам партизанського руху Сидору Артемовичу Ковпаку та Семену Васильовичу Руднєву.

Гостями заходу були заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вікторія МЕДВІДЬ, депутати Сумської обласної ради Валерій ВОЛКОВ, Євген ЮЖАКОВ, Валентин ДОБРОВ, Тетяна СИЗОН, голова Конотопської районної ради Віктор БИК, делегації з Котельви Полтавської області, Тиврова Вінницької області, Верховини Івано-Франківської області та громад Сумщини.

«Наш спільний моральний обов’язок – завжди у важку хвилину підставити плече допомоги тим, хто дорогою ціною платив за нашу свободу тоді, і тим, хто відстоює незалежність нашої країни сьогодні», – наголосила Вікторія Юріївна під час виступу в Спадщанському лісі.

Костянтин Миколайович передав від організації ветеранів України грамоту колишній партизанці Ганні Петрівні Кривошеєвій з м.Конотоп.

Тетяна Анатоліївна передала подяки за професійну діяльність, активну громадську позицію та сприяння в патріотичному вихованні молодого покоління директору Путивльського центру позашкільної роботи Олені ЧУПРУН та заступнику керівника Путивльського військово-патріотичного клубу «Партизан» Павлу РУДОМУ.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, що боронили Україну від ворогів. Відбулася реконструкція військового бою та святковий концерт за участі артистів Сумської обласної філармонії та творчих колективів Путивльщини.

Увечері путивлян та гостей вітали духовий оркестр «Шалені труби», Drama Kidss, ВІА «Бешеный енот». Дякуємо самодіяльним артистам нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь