A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Дата: 22.09.2021 07:23
Кількість переглядів: 246

Кожного року 22 вересня наша держава святкує  День партизанської слави. Цьогоріч він особливий, адже ми відзначаємо 80-ту річницю партизанського руху в Україні в роки Другої світової війни.

Час невблаганно лине далі, залишаючи в пам’яті народу подвиги партизанів-героїв, які в суворі військові лихоліття боролися із загарбниками в глибокому тилу ворога. 

Партизанські загони і підпільні групи, вірні до останнього подиху своїй Батьківщині, завдавали відчутних ударів гітлерівським військам на окупованій території.

У Карпатський рейд на чолі з Сидором Ковпаком вирушило всього 4 батальйони, понад 1900 бійців, на меті яких було здійснення диверсій на нафтопроводах і комунікаціях противника, організація партизанського руху, а також вивчення можливостей ведення партизанської боротьби на території Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини та Румунії.

Пам’ятаючи подвиги наших предків, ми з великою шаною та вдячністю перед ними низько схиляємо голови, адже вони вибороли право для нащадків жити та виховувати дітей на вільній рідній землі.

Тож нехай ніколи не згасає народна пам’ять. У цей святковий день зичимо кожному процвітання, здоров’я, достатку, щастя, а головне – миру.

З повагою

Путивльський міський голова                            Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь